ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2105582570

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2105582570

Follow us:

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - ΞΕΡΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ

Η ΞΥΛOΠΗΓΗ διαθέτει ΞΕΡΑ, ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ καυσοξυλα, έτσι ανάβετε τη φωτιά σας εύκολα, χωρίς κόπο και χρόνο. Διαθέτει όλων των ειδών τα καυσόξυλα (οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι) για να επιλέξετε το κατάλληλο ξύλο για τη φωτιά σας.


Παραδίδει σε όλη την Αττική άμεσα! Ξεχωρίζει λόγω των μοναδικών προσφορών της

Ανεβάζει τα καυσοξυλα σε όροφο, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ασανσέρ, χωρίς να λερώνεται ο χώρος.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων, ανάλογα με το είδος της εστίας σας (τζάκι κλασικό – τζάκι ενεργειακό – σόμπα).

Γνώμονας της ΞΥΛΟΠΗΓΗΣ είναι πάντα η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα καυσόξυλων. Έτσι δημιουργείται μια άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Όλα μας τα ξύλα είναι αποθηκευμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να στεγνώνουν καλά πριν φτάσουν στο χώρο σας. Ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησής μας, από την αποθήκευση μέχρι τη μεταφορά στο χώρο σας, εγγυάται μια ζεστή φλόγα στο τζάκι σας για το φετινό χειμώνα!

KALATHI_SMALL

Ειδικοί Κάδοι Μεταφοράς

Τα ξύλα για τζάκι μεταφέρονται στον χώρο σας με ειδικούς κάδους εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Με τη χρήση των κάδων που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μια ποιοτική μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο που θα μας υποδείξετε.
PALETOFORO

Παλετοφόρο

Διαθέτουμε παλετοφότο μηχάνημα, για τη μεταφορά των καυσόξυλων στο όχημα μεταφοράς αυτών, για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
MIXANIMA_KOPIS

Πρέσα και Κορδέλα Κοπής

Διαθέτουμε επαγγελματική πρέσα και κορδέλα κοπής, ώστε η επεξεργασία των καυσόξυλων, που φτάνουν στους πελάτες μας, να γίνεται από εμάς.
KLARK

Κλαρκ

Με ιδιόκτητα κλάρκ φροντίζουμε η τοποθέτηση και αποθήκευση των καυσόξυλων, στις εγκαταστάσεις μας, να γίνονται σωστά, ώστε ο πελάτης μας να μπορεί να διακρίνει την ποιότητα του ξύλου που αγοράζει.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προστατεύουμε τα δάση
και φροντίζουμε για αυτά!


Φροντίζουμε η ξυλεία που προμηθευόμαστε να είναι νόμιμη, να προστατεύει τα δάση και η ποιότητας της να είναι άριστη!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλέστε μας στο 210 5582570 ή στείλτε μας το e-mail σας για να λάβετε άμεσα την προσφορά μας!

    Όνομα:

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Μήνυμα: