Καλέστε μας τώρα για προσφορά σε καυσόξυλα ξερά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5582570

Μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου

Η Ξυλοπηγή διαθέτει εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τη σωστή κοπή και επεξεργασία των ξύλων. Όλα μας τα καυσόξυλα φροντίζουμε να είναι κομμένα στο σωστό μήκος και πάχος, ώστε να αποθηκεύονται ομοιόμορφα στο χώρο σας. Επίσης, η σωστή κοπή των ξύλων εξασφαλίζει και τη σωστή τοποθέτηση στην εστία του τζακιού σας.

Πρέσα και κορδέλα κοπής

Η επιχείρηση ΞΥΛΟΠΗΓΗ διαθέτει επαγγελματικά μηχανήματα, όπως πρέσα και κορδέλα κοπής, ώστε η επεξεργασία των καυσόξυλων, που φτάνουν στους πελάτες μας, να γίνεται από εμάς. Γνώμονάς μας είναι πάντα η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας και σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των ξύλων για τζάκι που διαθέτουμε, δημιουργεί μια άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Ειδικοί κάδοι μεταφοράς

Τα ξύλα για τζάκι μεταφέρονται στον χώρο σας με ειδικούς κάδους εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Με τη χρήση των κάδων που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μια ποιοτική μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

Κλάρκ

Με ιδιόκτητα κλάρκ φροντίζουμε ώστε η τοποθέτηση και αποθήκευση των καυσόξυλων στις εγκαταστάσεις μας να γίνεται με σωστό τρόπο και να επιτρέπει στον πελάτη μας να διακρίνει την ποιότητα του ξύλου που αγοράζει.

Μεταφορά – Διανομή

Η εταιρεία μας διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα αναλαμβάνει να μεταφέρει τα καυσόξυλα στο χώρο σας με ασφάλεια, ταχύτητα και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μεταφορά και εναποθήκευση των ξύλων στο χώρο που θα επιλέξετε, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και την καθαριότητα.

Η μεταφορά και τοποθέτηση καυσόξυλων γίνεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, εφόσον ο χώρος αποθήκευσης προσεγγίζεται από το φορτηγό. Για τοποθέτηση σε υπόγεια, ορόφους και αποθήκες υπάρχει μικρή επιβάρυνση.

Εκτελούμε παραγγελίες σε όλη την Αττική, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες κάθε πελάτη μαςΆμεση εξυπηρέτησηΣε όλη την Αττική,
Μεταφέρουμε τα ξύλα σας ΔΩΡΕΑΝ την ώρα και ημέρα που επιθυμείτε. (εφόσον έχει πρόσβαση το φορτηγό μας)Δωρεάν μεταφορά καυσόξυλωνΣυνέπεια στη διανομή,
Κυβίζουμε παρουσία του πελάτη, πράγμα που εγγυάται την ποιότητα των ξύλων και τη διαφάνεια στην πώλησηΜέτρηση καυσόξυλων ανά κυβικόΔιαφάνεια στην πώληση,